Contact Info

E-mail adres

Telefoonnummer

Robbert Collignon

In 1999 studeerde Robbert af als als basisarts aan de Universiteit Maastricht en werd in 2004 huisarts; een vak dat hij nog altijd met veel plezier beoefend. Hij is 15 jaar huisartsopleider geweest. Hij specialiseerde zich in het bewegingsapparaat door een stage orthopedie in Sydney (Australië), sportopleidingen in Papendal en vele cursussen in het bewegingsapparaat. Met Paul Cuppen als zijn leermeester, studeerde hij in 2019 studeerde af als arts musculoskeletale geneeskunde. Tot de pensionering van Paul heeft hij met veel plezier mogen samenwerken bij Cheiron medisch centrum. Naast de passie voor ‘het vak’, delen ze nu vooral de liefde voor rode wijn.

De uitdaging en passie van Robbert is het doorgronden van zijn patiënten en zijn/haar klachten hieraan relateren om tot een optimale behandeling te kunnen komen. Zijn kennis van de geneeskunde in de volle breedte en zijn kennis en kunde binnen de musculoskeletale geneeskunde helpen hem daarbij.

Robbert is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij houdt zich graag bezig met fietsen (race en MTB), skiën en geeft regelmatig bijscholingen over het bewegingsapparaat aan huisartsen en andere geïnteresseerde hulpverleners.